MAIN MENU

Footer Pages

26 Ekim 2021 Salı

islami sohbet

İslami Sohbet

Son zamanlarda gelişen şartlar neticesi ile islami kelam edebileceğimiz yollar, kanallar, web siteleri azaldı. Bizim gibi islama gönül vermiş saygılı dostlarımızı bu güzel yazımız ile bir araya toplamayı hedefliyoruz. Günün stresinden kurtulmak istediğiniz ilahileri dinlemek gönül dostları ile bir kaç kelam muhabbet etmek sohbetislam.com web sitemizde ücretsiz ve oldukça hızlı.

Telefonunuzdan, tabletinizden veyahut kullandığın masaüstü, laptop cihazınızdan islami sohbet yazarak web sitemizi ziyaret edebilir. Seviyeli sohbet kanallarımızdan ruh halinize islamiyetin hangi konularında konuşmak ister hangi ilahiyi dinlemek isterseniz kendinize uygun bir kanala giriş yapıp islami sohbet konuşmaya başlayabilirsiniz.

İslami Sohbet Odaları

Değerli müslüman kardeşlerim pandemi neticesi ile elimizden düşmeyen telefonlarımızda allah kelamı edebilmek koca şehirlerde dört duvar arasına sıkışmaktan kurtulup islam dini ile ruhumuzu dinlendirmek isteyen gönüldaşlarım bu zamana kadar dijital platformda yaşadığımız onca sıkıntıdan sizleri kurtaracak bir web sitesi var. Benim ve dostlarımın da aktif olarak var olduğu aradığımız İslami Sohbet Odaları'na sahip tek platform diyebilirim sizlere. İçerisinde görev tartışmaları olmayan, cinsiyet ayrımı yapılıp paraya tapılan sistematiğe baş kaldırmış yalnızca islami değerleri baz alan bu yönde tüm çalışmalarında devam eden saygı değer yöneticilerine de burdan bir kez daha teşekkürlerimi sunuyorum. 

Bayanlar İçin Dini Sohbet Yerleri

Müslüman Kadın kardeşlerime burdan selamlar olsun. Her dünyada ve her zaman diliminde olduğu gibi teknoloji çağında da kadın kardeşlerimiz ile uğraşan insanlar ne yazık ki yüz yıllar önceki sapkın zihniyet ile aynı zihniyet. Burdan saygıdeğer müslüman kadın kardeşlerimide bir çağrım vardır. Bayanlar için dini sohbet yerleri olarak seviyeli ve rahatsız edilmeden dini sohbetin, dinlenilen güzel ilahilerin ve huzurun rahatlığına varın kardeşlerim. Özel yöneticiler sayesinde hiçbir kadın kardeşimiz islami değerlerini, ruhunu dinlendirme hakkından mahrum kalmayarak değerli zamanını stres altında geçirmiyor. Bir telefon kadar uzağınızda olan islamiyetin derinlikleri sizleri bekliyor. Allah'a emanet olunuz.

Bu yazımda değerli müslüman kardeşlerim ile son zamanlarda keşfettiğim ama bu keşiften sonra vakit namazlarımda allah'ıma şükrettiğim sohbetislam.com web sitesinden bahsettim. İçerisinde yer alan değerli yöneticilerinden, islamı hatırlatan Allah kelamı yapabildiğim değerli ziyaretçilerinden hepsinden allah razı olsun. 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder